Over E-mat
16112
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16112,bridge-core-2.6.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Over E-mat

automatiseringsprojecten in de meest diverse sectoren

Wij optimaliseren uw bedrijfsprocessen

E-mat NV, waaruit het huidige E-mat Automation BVBA is ontstaan, werd in 1989 opgericht. Het bedrijf werkt samen met opdrachtgevers die met de meest uiteenlopende activiteiten in alle mogelijke sectoren bezig zijn. Het is precies deze brede waaier van cliënteel die aan de basis van de knowhow en flexibiliteit van E-mat ligt.

E-mat biedt een totaalpakket van hoogkwalitatieve diensten en producten aan voor o.a. de industriële en de tertiaire sector. Onze jarenlange ervaring en expertise inzake industriële elektrotechniek en automatisaties maakt van ons een sterke en betrouwbare partner die een totaaloplossing voor zijn klanten biedt.

Door projectrealisaties in de voedingsindustrie, de staal- en glasfabricage, farmaceutische en scheikundige bedrijven, enz. hebben we een tevreden klantenkring opgebouwd.

20120627_181440

U kan bij ons terecht voor onder meer:

Elektro-engineering

Bordenbouw

Automatisaties in PLC omgevingen

Scada Proces visualisatie

Motion Control

Industriële elektriciteit

We vertellen u graag meer over onze kwaliteitsaanpak en hoe we processen optimaliseren.

E-mat geeft om veiligheid op de werkvloer

VCA

Ons personeel is VCA gecertificeerd en gediplomeerd om met een hoogtewerker te werken.